Logo
caravan huren tentje huren camper huren huisje huren
Fotogalerij Fotogalerij

De omgeving van Buitenplaats Drenthe

Drenthe… oerprovincie van Nederland. Waar je urenlang door de natuur kunt struinen. Wandelen over de heide, fietsen door de bossen, er is hier zoveel te zien! Met de boswachter mee op pad? Of lopen langs de toppen van de bomen op het Boomkroonpad? Zelf met een mountainbike je grenzen verleggen? In de omgeving hebben we maar liefst 4 Nationale Parken. Natuur genoeg voor iedereen!

Maar ook: op wereldexpeditie in 1 dag in Wildlands Adventure Zoo Emmen, op avontuur in Attractiepark Slagharen met het Aquapark Mexicana of met de kleintjes naar Plopsa Indoor Coevorden, de Drentse Koe, de leukste speelboerderij van Drenthe of bijvoorbeeld Kabouterland Exloo of de Sprookjeshof. Of juist lekker relaxen in een van de vele sauna- en wellness centra of in het recreatiegebied met bosbad bij ons om de hoek. Ook qua attracties en uitstapjes zijn we in onze omgeving verwend.

Buitenplaats Drenthe is uw uitvalsbasis voor al het goede van Drenthe en Noordoost Nederland. En na een dag vol mooie momenten kunt u tot rust komen op onze prachtige plek tussen de weilanden.